simple & cosy

Roláky jsou poslední dobou mojí první volbou. Když už nevím co na sebe, tak si vezmu rolák s nějakým kardiganem a s těmihle kotníkovými b...


Roláky jsou poslední dobou mojí první volbou. Když už nevím co na sebe, tak si vezmu rolák s nějakým kardiganem a s těmihle kotníkovými boty z Primarku. Jsou to zatím ty nejpohodlnější boty, co mám. Klobouk je z C&A, který jsem kupovala sestře na Vánoce minulý rok a stál jenom 200kč! Celočerný outfit mi rozzářil tenhle bílý batůžek z Housu, který už mám hrozně dlouho a mimo školu ho nosím skoro všude... A jde to na něm znát, ale pořád skvěle slouží. Navíc mám s ním spoustu vzpomínek, takže se ho jen tak nedokážu vzdát.

Turtlenecks are my number one choice lately. When I don't know what to wear, I just put on a simple turtleneck, jeans and cardigan with these ankle boots from Primark. They are the most comfiest boots EVER. This hat is from C&A, which I bought last Christmas as a present for my sister AND to be honest, it is the cheapiest hat I've ever seen! White backpack from House brightened my all black outfit. I have it for a long time now and - as you can see - I take it everywhere I go with me (except from school). I have so much memories with this backpack that I can't just throw it away!

Hat - C&A
Turtle neck - Lindex
Necklace - H&M
Watches - F&F
Backpack - HOUSE
Jeans - Levi's
Shoes - Primark


related posts

7 komentářů

  1. jak dlouho máš ten batoh ? Dá se ještě sehnat ?
    www.lovely-eyes.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, mám ho už cca rok s půl :( určitě ale seženeš podobný třeba v C&A :)

      Vymazat
  2. clean your shoes before photoshooting ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné topánky ! :) krásny outfit :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý outfit! Líbí se mi hrozně moc ten klobouk (nějaký podobný si chci už hrozně dlouho koupit, ale pořád nevím.. ale tobě hrozně sluší :)) a boty jsou taky skvělé!

    OdpovědětVymazat
  5. Nice hat! :)
    If you have some time or you just boring check my blog: partofnicol.blogspot.sk and let me know if you like it! :))

    OdpovědětVymazat

Thanks for all your lovely comments! xxx