the biggest backpack

Tenhle batoh je můj nejoblíbenější a je hrozně velký, což se vyplatí. Nosím ho každý den do školy, kde tahám těžké učebnice, takže je do...

Tenhle batoh je můj nejoblíbenější a je hrozně velký, což se vyplatí. Nosím ho každý den do školy, kde tahám těžké učebnice, takže je dost pevný a kvalitní a celkově se do něj vleze všechno.

Po dlouhé době jsem si zase vzala bilé kožené Conversky, nenosila jsem je a podle mě jsou docela nepohodlné. Proto se teď poohlížím po nových bílých teniskách. Zvažuji koupi New Balance nebo Reebok.

This backpack is my favourite one and it's HUGE, which I really like because I can put literally EVERYTHING in there. I wear it every single day to school with heavy books, so it's very tough and basically it has a really good quality. I've finally put on my white leather Converse. I haven't wore them lately because I don't think they are comfy, so that's why I am loolinf for new white sneakers. I might buy New Balance or Reebok Classic.
Turtle neck/sweater - H&M
Watches - F&F
Jeans - H&M
Backpack - House
Shoes - Leather Converse (via footlocker.eu)

related posts

7 komentářů

  1. Super jednoduchej outfit a ten batoh je parádní! Dřív jsem taky nosila conversky, ale minulý rok jsem přesedlala na Reebok Classic a byla to ta nejlepší volba, takže doporučuju! :)

    Lucka wwww.sleepy-cat.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Nad těmi classic se právě furt koukám! Děkuju za tip :)

      Vymazat
  2. já mám takové batohy taky ráda, do školy jsou prostě nejlepší a ještě ke všemu vypadají dobře :)) jinak určitě můžu doporučit Reebok Classics a Adidas Stan Smith, oboje jsou vážně pohodlné a stylové!


    JULI JULI blog - WELEDA GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý jednoduchý outfit! A batoh mám taky :) doporučuju bíle roshe ;)

    OdpovědětVymazat

Thanks for all your lovely comments! xxx